22:22

22:22

Anotace: Večer, déšť, na hodinách svítí dvacetdva a je daleko do rána...

V plastovém kelímku už pár dní schovávám
Vzpomínky na tvé rty
Poslední štěstí po kapsách
Poslední zbylé pocity

Pohlednice města Na Špičkách
a lístek z kina Svět
Dopisy v bílých obálkách
Na které nepřijde odpověď

Po ulici bloudí baletky
A mezi nimi bloudím já
Svět se nevejde do věty
Ale déšť přestává

Na hodinách svítí DvacetDva
a v mé hlavě sny
Ještě je daleko do rána
Ještě dál jsi ty

Po ulici bloudí baletky
A mezi nimi bloudím já
Svět se nevejde do věty
Ale déšť přestává
Autor J. Póža, 15.09.2013
Přečteno 518x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Makula, Mandi, melebele, Robin Marnolli, Kaitlynn, Admen, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí