On a Ona

On a Ona

Anotace: ... On a Ona... nejsou vždy Oni..

Ona mu ubližovala,
On ji po tváři hladil,
Ona se do něj zamilovala,
On ji srdce zranil.

Ona pro něj po nocích pláče,
On jinou hladí po tváři,
Ona se cítí jak bezbranné ptáče,
On druhou vede k oltáři.

Oni dva nikdy nesejdou se,
Oni dva jsou protiklady,
Oni nikdy nevezmou se,
Oni nebudou mít vztah bez vady.
Autor veverka.danca.007, 15.09.2013
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ona mu ubližovala - ona se do něj zamilovala
on ji po tváři hladil - on jí srdce zranil

hergot, tak jak to bylo? :D

15.09.2013 23:50:59 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí