Hra

Hra

Anotace: :(

Hrajeme si na přátelství
ale já si už nechci hrát
pro mě je to jen zoufalství
co mi nedá spát

Já se do Tebe zamiloval
nejen do Tvých očí
vlastně jen jednou jsem tě líbal
na tvář a tím to končí

měli by jsme se přestat vídat
do očí na tváři se usmívat
jen se zase minout
s pozdravem ani se nezhlédnout
Autor přema, 17.09.2013
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..se stává, ale nemělo by...

17.09.2013 20:58:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí