Naděje

Naděje

Anotace: ?

Bez naděje není žití,bez naděje není lásky.
Kolikrát byl člověk na dně???
Ale ona dáva sílu,dává nám víru.
Že slunce zase vyjde.
Když už lidem nic nezbyde.
Jsou totálně na dně.
Zkrachují jim plány,nedej bože onemocní.
Objeví se.
Rozvíti se a ukáže nám cestu,kterou se máme dát.
Naděje je hvězda,měsíc,nebe i slunce.
Naděje je všude.
Je to světlo na konci tmavé chodby.
Pro ni vždy život za to stojí.
Až odejde a vyhasne.
Co bude?
Možná nic,možná Bůh,možná Anděl.
Naděje je prostě krása.
Je to louka posetá květinama.
Naděje je víra v lásku,záchranu.
Je to víra v to že smrtí nic nekončí,...
Autor UNKSON, 18.09.2013
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí