Kouzlo lásky

Kouzlo lásky

Anotace: ...

Zavolal jsem kouzelníka,
ať mi vzbudí princeznu.
Vytáhl z klobouku králíka,
že nic jiného nedostanu.

Povolal jsem mága,
ať mi sešle lásky kouzlo.
Byl to pouze kus šarlatána,
poznal jsem to, když mu cosi v ruce bouchlo.

Obrátil jsem se na boha,
modlení a tucty svící zapálil.
Když se nic nedělo, vypukla ve mně zloba,
křížek na krku jsem zahodil.

Zbývá mi jen poprosit pána pekel.
Vyslechl mě, a ženu přivedl.
Duši z mého těla vyvedl,
pak už jsem jen na podlaze ležel.
Autor Stín, 18.09.2013
Přečteno 697x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ženy jsou rozhodně ďáblovo stvoření, ikdyž umí vypadat jako andělé ;)

21.10.2014 17:49:17 | Lioness

tak v tom máš pravdu ;)

22.10.2014 11:19:37 | Stín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí