zrzavé mělo

zrzavé mělo

Anotace: ... divné dělení ...

.
zrzavé mělo
ječmínkové
do kdysi
lesem
až do
podlesí
a hledalo
kde pořád
ještě nejsi
a bývalo
bolavé
a jen tak
zacházelo
do a na hatě
s nůžkami
přitom jen
pavučinou
a mlhami
v objetí slzy
dělily se
až do duhy
na řidičáky
a vyznání
zůstala ti
na konci
kde pořád
ještě nejsi
.
Autor a_tao, 20.09.2013
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí