Přasky těžkých bot

Přasky těžkých bot

Anotace: ...

Přasky těžkých bot chrastí jako klíče domovníka.
Šlápoty v blátoví vznikají krokem. Stín, co neutíká.
Provazy deště sráží obláček vzduchu, z něhož slova neplynou.
Přasky těžkých bot, co opouští realitu pro lásku jedinou...

Hluboký les a mech, který nese ten stín jako vlny satelitu.
Tmavá postava, v černém bakelitu.
Kapka za kapkou stéká, těžko říct, která je sladká a nebo máčená solí.
Přasky těžkých bot...Rozedřená kůže, co bolí...

Strašidelné ruce stromů se natahují stejně jako jeho stín.
Přasky těžkých bot jdou cestou do hlubin...
Tůně, která nechá navždy jít svou cestou nekonečný čas.
Slíbila´s, že ho neoklameš. Vzpomínáš?
Autor milenium, 20.09.2013
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...

21.09.2013 00:52:20 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí