Ztracená noc

Ztracená noc

Anotace: ..kdy nemohu spát..

Celou noc nespím, nemohu
v myšlenkách se ztrácím, už nic nezmohu
vidím tvůj obraz, a mě chybí úsměv
neznám ten důvod, proč trýzní mě smutek.

Probděná noc, a já upadám
nemohu vstanout
bolí mě kolena
třesu se zimou, jenž by mi měla být milá
teď však zdá se být nepřátelská
bojím se o sebe
v mysli mi mr*á

stestk po tobě a má vlastní hloupost
tvé štěstí je pro mě víc
než vlastní život

život který je nic
a já chci být
stebou a v náručí tě sevřít

teď však mohu jen
napsat ten poslední verš
protože i skrz smutek
Miluji Tě

Autor Bunney, 20.09.2013
Přečteno 673x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí