Zivot je

Zivot je

Anotace: .........pes

Krása modrých obláčků,
ve svitu ranních červánků.
Pokládám si otázku...,
proč myslim často na lásku?
Proč je život složitý a nic nám neulehčuje,
do věčných vzpomínek vtisknutý do tajů vášně zasvěcuje.
Život je zrádný život je pes,
máme to všechno brát jako trest?
Zato,že žijeme a snažíme se lásku vnímat
a dávat ji lidem kolem sebe.
Ty přece lásko víš,
.........že miluji jen tebe.
Autor janulinulinka, 22.01.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavej text, líbí se mi to...

21.08.2007 12:45:00 | Redingar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí