Lehce erotická "jarní"

Lehce erotická "jarní"

Anotace: Inspirován staročeskými díly a omámen značnou dávkou piv jsem se rozhodl napsat báseň, která vystihuje jarní náladu snad každého z nás.

Matka životodárné záře svítí,
poroste zeleň, poroste vonné kvítí.
K té záři světla teplojasu,
slyším v stromech spousty hlasů.
V té záři zeleně a bujné květeny,
linou se městem ženy a s nimi parfémy.

Zraky mužů z lidské rasy,
trhají si z jara vlasy,
krátkosukná ženská těla,
rosí můžum nejen čela.
A jak z kukel okřídlení motýli,
rozmnožující se v květů pylu,
budou ženy s muži za chvíli,
v mezích slušna brousit pilu.

A všem tvorům zemským,
červům, plazům i těm ženským,
z těla cos kvetouce plně ,
mění se v zvuky skvrnné,
co slyšíce jsou z ložnic domů,
jak letnobouře plna hromů.

Tak pozor na tu jara krásu,
plnou šprímů, plnou špásů,
co ženám trhá nohy v dál,
přeji mužům, aby stál...
Autor Pivus, 22.09.2013
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Therentia
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V čem je ta inspirace staročeskými díly?

23.09.2013 16:48:25 | černý motýl tmy

U toho piva to mělo zůstat...

22.09.2013 23:51:30 | Nikotin

Proč myslíš?

23.09.2013 00:08:43 | Pivus

asi má nikotin blbej den :).. Náhodou, na to , že je to po pivku, tak to je dobrý :) Ode mě tip :)

23.09.2013 16:15:45 | Therentia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí