Není to loterie?

Není to loterie?

Anotace: Jakou mám šanci na úspěch?

Sbírka: Složené z papíru

Může to být pravda?
Že se mi do hlavy vkrádá
myšlenka co ji fakt nemám ráda
a kterou srdce nikdy neovládá?

Vždy hrdě vztyčená
hlava nepříliš líčená
co na tváři vždy úsměv nosí
a nikdy si ho nenechá vzít
se najednou bojí životu postavit.

Tak proč bych měla cokoliv měnit
nechci-li znovu to zklamání zažít
naposled jsem zvládla jen stěží přežít
tak jak mám zase v lásku věřit?

Můžu si hodit třeba korunou
jestli mám souhlasit se změnou
která znenadání předemnou stojí
a moje srdce se jí strašlivě bojí.
Autor exKlarka, 23.09.2013
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to zkus pomalu a opatrně... :-)

23.09.2013 07:55:34 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí