Asi som ešte mladý...

Asi som ešte mladý...

Anotace: Veď vieś...

Keď je človek zaľubeny
dokaže vnimať okolie?
devy vedia viac veci
naraz
my chlapi
nie!

Pôjdem na ryby
zahrám si Mariaš
neviem ako u vas,
ale mne to nejde
naraz

Asi som ešte mladý,
skúseností
nikdy nieje dosť
a preto,
vždy môže prisť
ešte ďaľšia
skúsenosť...

Ľúbim Ťa!
A TY to vieš,

Či chceš,

či nechceš!
Autor džemo, 23.09.2013
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, mauvais-ange, Jeněcovevzduchukrásného, Rýmař Frantina, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí