Kdo?

Kdo?

Anotace: ?

Kdo pošlapal ty střepy?
Kdo rozbil ty hvězdy?
Nálada je mizerná.
Štěstí jsme zavřeli do vězení.
Procházím se tichou domácností.
Na ty chvíle dívám se už jen přes mříže.
Bojím se podívat na Tebe.
Jsme tu spolu a přece nejsme.
Už není ložnice.
Teď jsou jen dva pokoje
a my děláme,že se neznáme.
Ten den co jsem se vrátil dřív.
Cizí chlápek s tebou v posteli.
Ten chlap nám rozbil naše životy.
Stála ti za to ta chvíle nevěry?...
Autor UNKSON, 23.09.2013
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Amable seňor Marek, SmallGeorge, Lucucu, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí