Někde ve tmě...

Někde ve tmě...

Anotace: ...nebo ve mně .....možná prosím - veď mě ....

Někde jsem tě ztratila,
Lásko
někde mezi Pardubicema
a Kadaní
Kde,
přesně nevím
Možná někde v mlze,
nebo poslední zatáčce
někde určitě...
Nic necítím
a nevím
Jen sveřepě jdu
po bílé krajnici
Krok za krokem,
toužící a snící
konec hledající
a pramalý kousek jistoty
A pak mi dochází,
že onen vysnění bod
na konci,
ztrácí veškeré své kouzlo,
když u něj se mnou nebudeš ty...
Autor Snizek, 24.09.2013
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, malá slečna, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí