Pro mojí lásku

Pro mojí lásku

Anotace: Za kritku jsem vděčná, alespoň se poučím ;)

Ach, lásko moje, usínám,

bez tebe svět nevnímám.

Každý den ulehám do postele,

kde leželi jsme vedle sebe.

 

Chtěla bych čas vrátit zpátky,

miluji ty naše pátky.

Ty nebo já vystoupíme z vlaku

a slzičky máme na kahánku.

 

Vždy když spatřím tebe

neovládám vůbec sebe.

Vím jen, že chci obejmout

A těla tvého se dotknout.

 

V tvém náručí jsem šťastná

V tu chvíli je mi budoucnost jasná.

S tebou po svém boku

Už nevím, jak dokončit tuhle sloku.

 

Bolí mě srdíčko, vždy když usínám,

že do očí se ti nedívám,

že tlukot Tvého srdce nevnímám,

že pusinku na dobrou noc nedostávám.

 

Doufám, že básnička se líbila

a i kdyby ne prostě jsem ji slíbila.

Sliby se mají plnit,

Nevím už, jak Vás oslnit.

Autor Therentia, 25.09.2013
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: Richter Rosenheim, Larey
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím, nedávej do básně smajlíky, to je děs běs!

25.09.2013 21:09:24 | černý motýl tmy

Lepší? :)

25.09.2013 21:42:34 | Therentia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí