stará smlouva

stará smlouva

Anotace: ... už nepiš ...

.
konečně se otvírala a stará slova
už mi nepiš toulala se preambuli
a do výprasku vyvážela kocovinu
bolela je hlava a tak už nehledala
společně vinou pravdu stínovanou
i do příkopu šeptala rty jenom ústa
a nohy protančily se právě povodní
.
Autor a_tao, 25.09.2013
Přečteno 535x
Tipy 4
Poslední tipující: Kaitlynn, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí