Rozum jde bokem, krok za krokem

Rozum jde bokem, krok za krokem

Anotace: ženy...

Rozum jde bokem. Krok za krokem...

Prochladlá a zraněná..
Nechápe vůbec co to znamená.
Muž, jež jí ještě před chvíli klátil,
ji nakonec vyhodil a ještě k tomu zmlátil.

"Jsi jen děvka, co dodat více?
Neměla jsi bohaté rodiče, ani strýce.
Tak co s tebou? Padej již.
Jsi mi jenom na obtíž.."

Chuděra teď v dešti stojí.
Chlady tetlí se a šíleně se bojí.
Co bude dál, co bude dnes?
Jsem prý jen děvka. Zrůda! Noční děs!

Dešť slábne, ale nepoleví.
Je to snad sprcha pro lehké děvy?
V tuto hodinu všechny ženy spí,
hezky doma v teple u rodiny.

Téměř bosá, v hadrech mokrých,
přemýšlí o lidech dobrých
a přemýšlí o lidech zlých.
Chce se jinde a lépe narodit.
.........

Moudro mé nakonec zcela jasně říká,
že vymřela již romantika.
Chceme-li přežít ještě dnes a tady,
pěstujme si věrnost a blízké vztahy,
neboť sex přece není oč tu běží.
Ve dvou jsme lidmi, ale sami jenom zvěří!
Autor Desktop_men, 25.09.2013
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí