Nebe

Nebe

Anotace: třesení

Víš, co je to skyquake, lásko?
žádný fake to není
vědychtivé polopatsko
míjím, zdůvodnění

veškerá až ke zbláznění
včera jsem uslyšel
zvuky ze shora, vrásnění
nebes, žádné klišé

neposlouchej, sejmi headset
androida z uší
dopřej si space audioreset
na srdce zabuší

tajemný hluk polibků hvězd
koukám si uhlídat
chvění na rtech, Tvoje nalézt
a pak se vystřídat
Autor Petbab, 26.09.2013
Přečteno 458x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Avola, Obeil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

včera bylo slyšet táhlý zvuk s ozvěnou přes celé nebe.. polibek?

26.09.2013 19:18:07 | Petbab

To je opravdu nebetřesení :-)

26.09.2013 18:06:40 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí