Panu X.Y.

Panu X.Y.

Anotace: ... John or Spirit ...

Pár věcí na cestu si dát,
a mít rád i hlad,
když je tak akorát.

Nemusíš se o mě bát,
náš vztah častokrát pad,
já o něj stojím a ty snad.

Máš mou adresu znát,
a místo klíče použij drát,
či raděj zazvoň na tři krát.

Kdo ví, koho máš vlastně rád?
Autor Inge, 29.09.2013
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty rýmy jsou celkem jednoduché. Chtělo by si s tím více pohrát...

29.09.2013 18:51:20 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí