Requiem vol.II

Requiem vol.II

Anotace: Je těžký mít rád někoho , kdo tě měl taky rád do té doby než zjistil , že na světě jsou mnohem lepší věci než-li tvoje vlastní existence.

Milion myšlenek , milion pocitů.

Jen jedna osoba , to ty.

A ty už dávno nejsi tu.

Snažím se potlačit slzy,

Tak strašně mi chybíš,

Odešla si jako vítěz

A já tu sedím s pocitem viny.

Bezmocně sedím a přemýšlím..

Nad slovem KDYBY .

Autor Gaspo, 30.09.2013
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí