Toužení

Toužení

Anotace: Toužení je někdy soužení...

Moje láska mě spaluje,
mlčení nás vzdaluje,
duše pláče, srdce strádá,
miluji Tě, mám Tě ráda.

Tak toužím slyšet pár milých slov,
ale Tvá ústa oněměla.
Je to jako nářek mladých vdov
jako ležící mrtvá těla.

Prý je štěstí potkat lásku....
Jako prorvat v cíli pásku...

Je to nemoc, uzdravení se už nechce,
sličný Amorek skrčený opodál se řechce,
poťouchlík jeden...:-)
Autor zafira, 01.10.2013
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí