Touha

Touha

Anotace: delší odloučení...

Miláčku,miláčku, lásko má jediná,
jsi nejlepší věc, co mě kdy potkala.
Ve tvém náručí jsem ten nejšťastnější člověk
kterého kdy spatřil tenhle krutý svět.
Když mě líbáš, cítím se jak mráček,
co po nebi pluje volně jako ptáček.
Když se mě dotýkáš, vypne mi mozek,
vnímám jen tebe a jsem jako mezek.
Poslouchám tvá přání a úplně se ti oddávám.
Tep se mi zrychluje a za srdcem utákám.
Snažím se ho dohnat, ale už je dávno pryč,
odletělo k tobě a ty máš k němu klíč.
Tak ho poctivě hlídej a řádně ho opatruj,
tak jak já budu to tvé, které mi daruj.
Věřím, že víš, jak moc pro mě znamenáš,
jak moc tě miluji a jek často se mi zdáš.
Tohle naše odloučení je pro mě šílené,
ale musí to být, i když je to bolestné.
Hlavou se mi honí miliony strachů,
jsou jak noční můry, bez okolků.
Pevně věřím, že i tohle náš vztah vydrží,
budeme stále spolu a naši lásku to posílí.
Já o tebe nechci přijít, světe můj jediný,
miluji tě strašně moc, víc než život pomalý.
S tebou mi všechno krásně rychle utíká
a přitom jsem šťastná a s úsměvem usínám.
Autor Halarinka, 22.01.2007
Přečteno 673x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí