VYZNÁNÍ BEZ RŮŽÍ

VYZNÁNÍ BEZ RŮŽÍ

Anotace: Věnováno manželce i manželkám, družkám, které si to zaslouží. Snad je to to nejmíň. Ale mohlo by potěšit.

Nelze vyjádřit slovy
popsané papírů stohy
Obsah snad každý zná
Tož povím ti to (vám) já

Za tvou přelásku péči něhu
projevenou v každém věku
nevyslovím nikdy tolik vděku
když i slova přetékají z břehů
Autor RU 82, 05.10.2013
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí