Co je můj svět

Co je můj svět

Anotace: Co cítím stále,pořád a co nemůžu jen tak nechat. Nemůžu to jen tak zapomenout.

Život mi jen nastavuje pasti,
Jen sklamání tu jest,
Stále smutek a ne štěstí,
Na srdce dopadá jak pěst.

Kvůli tobě bych výšky překonal,
Toť strach největší můj,
Jakýkoli skutek vykonal,
Třeba ke dnu oceánů plul.

Život je mi zklamáním,
Nebo snad já pro Život?
Jen k srdci se přikláním,
Když náhle jím prošel lásky hrot.

Krvácím už je to moc,
Nemůžu dál jít,
Ještě temnější je teď noc,
Jen o tobě ale musím sním.

Nikdy necítil jsem to co k tobě,
Nikdy mě láska tak nespalovala,
Proč si tě nemůžu blíž přitáhnout k sobě?
Nikdy mě jiná k sobě tak nepoutala.
Autor Prousan77, 22.01.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to už musí bejt něco když vim jakou máš závrať z vejšek...

23.01.2007 20:18:00 | conapoly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí