Burčák

Burčák

Anotace: na trase z vinných sklípků do moravské metropole. Chybí mi burčák, chybí mi zpěv, chybí mi kroje. A ty

Sbírka: O holkách, co chodí kolem mě

Podzim. Stromy se smrti své bojí
Mlha. Na poli třese se srna
Něco. To stále mě k tobě pojí
Jedu. Od vinných sklípků zpátky do Brna

 

Podzim. Uschlé tančí klasy kukuřic
Mlha. Na polích třesou se laně
Něco. Možná, že vědět měl bych víc
Pusu. Jenom letmo, jen tak planě

 

Podzim. Burčák úsměv nezachrání
Mlha. Na polích třese se zvěř
Něco. To mi v snění v tebe brání
Podzim. Utíkej, chvátej, běž!

Autor Muta cum liquida, 07.10.2013
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí