Láskou tetovaná

Láskou tetovaná

Anotace: Láska je trvalejší a mocnější než tuž...

Kolik máš tetování od odborníka,
co života tvého víc se nedotýká ?!
Pěkné obrazce, dva jsou zatím.
Budu s tebou až tělo tvé ozdobí třetím.

Budeš pak míti kérky tři na těle,
já však s úsměvem ptám se nesměle.
Kolik máš tetování skutečně ?
Nedělám si blázny, tak netvař se netečně.

Nejsem profík co "čmárá" ti po těle,
jsem ta, co pro ní, občas "vrásky" máš na čele.
Jsem ta co tetuje tvoji duši,
obrazci co nejvíce ti sluší.

Jsi mnou tetovaná...

Má práce tatérská netrvá hodinu, den.
Není všem přístupná, je pro tebe jen.
Začla jsem z lehka, jen náčrt letmý,
polibku vroucího, byť byl tak hebký.

Časem jak grif jsem již měla,
črtala jsem hloubš a víc, jak jenom já směla.
Mnohdy tě zahřejí, jindy nachvíli způsobí vrásky.
Každým dnem vytvářím obrazce lásky.

Jsem tatérem tvého bytí,
tu práci mou okem každý nezachytí.
Ty z brokátu plátnem mým,
kérka má prochází celým tělem tvým.

Za život ztetuji tě nespočetně,
naše láska žíti bude věčně.
Nikdo jiný mou práci nemůže dodělat,
změnit ani upravit...
jen já mám tu moc i špatný tah napravit.

Jsi láskou tetovaná !
Autor Lachailla, 07.10.2013
Přečteno 484x
Tipy 3
Poslední tipující: Sidonie89, Matty09
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný nápad s vytříbeným závěrem.

07.10.2013 18:59:58 | Matty09

děkuji ;o)

07.10.2013 19:08:35 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí