Ranní pozdrav

Ranní pozdrav

Anotace: Sedím v 5 ráno, čekajíc na afterparty vlak domů. Nuda jak v pekle. Chňapnu mobil: "no nic, jdu napsat kámošce". Za půl hoďky je hotovo. Pozn. vím, že tam je 2* stejný rým a ano, dostal jsem po tlamě :D

Dobré ráno ze Sedmého nebe
Zase jednou vzpoměl jsem si na tebe
Copak asi děláš, jak se máš
Doufám že zase brzy tvůj víkend mi dáš

Ani nevím, proč tohle píši sám
Asi proto, že tě mám rád
Už dlouho jsem nespatřil tvoje hnědé oči
Co záři hvězd v sobě nosí

Dlouho jsem nehladil tvé vlasy
Neomdlíval ze tvé krásy
Tu básničku už od června ti slibuji
V melodii tvého hlasu si libuji

Lišti mě a nazývej mě bláznem pouhým
Že po tvé přitomnosti ve dne v noci toužím
Za to že po tvém úsměvu prahnu
Pro něj vesmír do úhlu nahnu

Ze snu občas volám tvé jméno
Chci se dotknout srdce tvého
V sobotní ráno vzbuď se sladce
Vyklouzni z peřin něžně a hladce

Vykoukni z okna, uvidíš jasné nebe
To hlavně proto, že myslím na tebe
Autor Petr Miroš, 07.10.2013
Přečteno 1193x
Tipy 1
Poslední tipující: C.alwen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta kamarádka bude asi celkem inteligentní holka.

07.10.2013 21:48:53 | Robin Marnolli

Pokud vím, je toto literární server, nikoliv psychoanalytický, tak si prosím vem své úvahy, a strč si je víš kam. Dík

07.10.2013 22:05:07 | Petr Miroš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí