Láska

Láska

Anotace: .....

Láska je dar,
každý by z něj bral.
Však za ní dát nic nechce,
myslí si, že to jde tak lechce.

Vezme si za ni růzdné věci,
srdce naše uvězdní v kleci.
Srdce puká,
zažíváš muka.

Pak zůstaneme sami,
myslíme, že láska jsou jen klamy.
První lásku jsme ji dali,
ovšem další si vzali.

Lidi sami nemůžou být
s někým vždy musí žit.
Autor NiaHoran, 09.10.2013
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem povedené, vítám Tě na Literu 8)

12.10.2013 18:52:05 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí