Setkání s andělem Trapi

Setkání s andělem Trapi

Anotace: Je to možné či nikoliv, aby lidé hovořili s anděly? (Přikládám první komentář.)

Zdá se mi to, nebo teprve usínám?
Koukám na anděla, co před sebou mám.
Povídá: "Trapi je mé andělské jméno,
chránit lásku mi bylo Bohem uděleno."
Koukám rozradostněn na anděla,
v myšlence se ptám: "Co tu dělá?"
Ještě dříve, než jsem otázku stačil nahlas říct,
anděl Trapi usmívá se mi odpovídajíc.
"Líbí se mi tvůj postoj k ženě tvé,
líbí se mi postoj k tobě tvou ženou... Nádherné.
Líbí se mi, že za lásku vaši Bohu vděčíš.
Ta láska je ti věčnou... Srdcem lásku uskutečníš."
Ptám se tedy dále v mysli své,
té andělské návštěvy příjemné.
"To ty Trapi anděli nám s Hankou lásku střežíš?"
"Zruš svou otázku v intonaci a sám si i odpovíš."
"Anděli Trapi, Bohu i tobě vzdávám všechen vděk,
věřím v srdci, že lásku naši cránit budeš dlouhý věk."
"Nevím co je dlouhý věk v tom okamžiku, ve věčnosti."
"Věčnost sama, ten okamžik má andělská velebnosti."
"V tom případě věříš správně." Andělův hlas zní.
"Ty i Hanka ve své lásce jste výsostně krásní.
Tolika ctností, co sobě samým rozdáváte,
i Boha v srdcích s úpřimnou láskou uctíváte."
Po chvilce ticha dodává: "Vy v ráji spolu pobýváte."
"Ó anděli Trapi, tvá slova jsou mi posvátné.
Co pravíš mi anděli je v mé duši radostí,
setkání s tebou je mi velkou ctí."
"Je to vidět ve tvém srdci milý René,
a to je tím, proč navštívil jsem tebe.
Nyní tě však na nějaký váš čas opouštím,
zas ve věčnosti Božské tě určitě navštívím."
"Žehnám Bohu i tobě anděli Trapi,
už chápu, proč v partnerství nenáme útrapy."
"I já té vaší lásce žehnám,
však říct ti co, teď už nemám."
A tak anděl s těmi slovy zmizel,
pocit radosti z mé duše nevymizel.
Do těchto veršů víc slov psáti má ruka nemá,
zajímá mne ale, co na to má ctěná žena.
Autor RešHeNúnHe, 22.01.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jest to nejkrásnější,
co jsi mohla říct.
Pocit to nejúžasnější,
jemuž jdeme vstříc.

24.01.2007 17:57:00 | RešHeNúnHe

V díle Praxe magické evokace mistra Ariona (Bardon františek) je k andělu trapi psáno:

"Trapi je čtvrtý z třiceti přednostů nadzemské zóny zvěrokruku kozoroha."
Trapi ulehčuje svým vlivem člověku jeho osudové rány a zklamání, a to zejména v přátelství, lásce a manželství. Proto se mág, jenž je s tímto přednostou v dobrém kontaktu, nemusí nikdy v životě obávat podobných zklamání."

Je úžasné, jak harmonicky vyladěné máme s milovanou ženou partnerství v němž se nevlastníme a ani neomezujeme. Jistě víme, komu vděk svůj skloníme.

22.01.2007 17:31:00 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí