U napajedla

U napajedla

Anotace: Dobré duši koně.

Berto, lásko má,
když přijdu do výběhu
a ty zvedneš hlavu,
mé srdce plesá.

Jakože po noci je svítání,
ty na mé zavolání
ráda přijdeš pro pohlazení,
pak ještě očichání
a hyjé v život!

Ze skráně
ruka hřívu pohladí
pak plec poplácá.

Jen vlaj, hřívo mé kobylky,
do soumraku času dost.
Pak už jen prázdno po tobě zbude.
Snad nebylo jediné chvilky,
abychom si přestali rozumět.
Dva mladí divoši-
něco na tom bude.
Autor Freddy, 13.10.2013
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí