Potají vcházíš do mých snů

Potají vcházíš do mých snů

Anotace: Krásné je snít o tom, co srdci vládne, v snech lásku mít je přece tolik snadné...



Potají vcházíš do mých snů,
a řídíváš mé kroky za dne,
jen strach mám, že dnes neusnu
než zase jitřní rosa padne.


V tobě nacházím smysl žití,
stávám se hvězdou zářící,
když v očích tvých se láska třpytí
a zdá se býti stálicí.


Jsi moje něžné díkuvzdání,
ozvěnou touhu budíš snad
v srdci, co marně citu brání
a věčně chce tě milovat...

Autor Kozoroh 1, 15.10.2013
Přečteno 705x
Tipy 15
Poslední tipující: divoska_jaja, Akrij8, Beepat, tato22, Petbab, FANGirl, Daniela, FrankieLamprt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi krásná

23.07.2014 00:24:18 | Akrij8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí