Čekání na lásku

Čekání na lásku

Anotace: nedočkavost....

Někde chodíš a já to vím,
stačí se jen podívat.
To ty jsi ta o které sním,
buď tou kterou na vždy budu uctívat.

Já si tě najdu tomu věř,
na tu chvíli budu připraven.
Své srdce mi bez problému svěř,
pro tebe je můj osud nastaven.

Stačí jeden pohled na tebe,
srdce mi hned napoví.
S tebou se mi krásně povede,
teprve až tu budeš tak se mi uleví.

Hluboce do očí se ti zahledím,
ze rtů poklona mi vyjde.
Jiskru v tvém oku uvidím,
láska si svou cestu najde.

Jak dlouho bude to trvat?
kolik času ještě zbývá?
Pro sebe chci si tě urvat,
osud mým časem plýtvá.

Chci už ti básně psát,
a ve vlasech tvých tě hladit.
Chci své lásce průchod dát,
pár dětí s tebou zplodit.

Každý si to zaslouží,
přece všichni lásku najdou.
K tomu nám srdce přece slouží,
bohužel ne vždy ho lidi poslechnou.

Nenech svou šanci uniknout,
běž a bojuj za to v co věříš.
Nesmíš nechat lásku zaniknout,
pak už jen celý život brečíš.

Je to přece krásný pocit,
o to jde v tomhle světě.
Chci tě u sebe na vždy cítit,
každý den říkat miluji tě.
Autor Berka, 16.10.2013
Přečteno 544x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Matty09
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za pokoru a pro zpříjemnění čekání.

16.10.2013 18:29:04 | Matty09

děkuji :-)

17.10.2013 14:56:28 | Berka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí