Malíř snů

Malíř snů

Anotace: láska je věčná...

Čas,
malíř snů a iluzí,
ten mistrnný lhář,
leskem nadějí
zná vyšperkovat lež,
větvemi stromu života
tak sladce šumí

ve světě nálezů a ztrát
jednou procitneš,
sílu jen láska dát ti umí,
noří se do hlubin času
leskem pravdy píše po zdi
o životě

jednou procitneš
a někde ve větvích stromů
při úsvitě,
zašumí sladké
miluji tě.
Autor Aliccia, 17.10.2013
Přečteno 543x
Tipy 5
Poslední tipující: Matty09, Isquieasuus, Sýkorka07, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí