cp

cp

Anotace: Té amo

Je tma a já usinam
A teď to právě začíná
Zavřela oči a zdálo se
Kdo ve snech chodí po tobě

To ona čekala na tebe
Dívala se z okna na nebe
Počítala hvězdy po jedné
A myslela při tom na jiné

Až když poslední hvězda zmizela
Její láska se tobě se ztratila
To její srdce už tvoje není
Může být už jenom snění...
Autor vlcatko, 18.10.2013
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí