Deník

Deník

Anotace: ...

Sbírka: Výstava stínů

Jsi jako vylisovaná pampeliška v deníčku.
Jsi jak roztrhlá stránka v knížce.
Aspoň mám na tebe vzpomínku,
možná se uvidíme příště.

V deníčku je stránka lásky,
ale roztrhlá na dvě části.
V rohu stránky krčící se srdíčko,
na deskách napsáno:“Pro mé sluníčko.“

Listuji v něm jako šílený,
hledám slova napsaný.
Slza ti tu asi ukápla,
že je tu velká kaňka.

Rozpila, tvé krásné písmo.
Poslední co mi po tobě zbylo,
odteklo z knihy rychle pryč.
Smutek vychází z mých smutných plic.

Autor Stín, 18.10.2013
Přečteno 486x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Isquieasuus, čarodějka07, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí