Princezna

Princezna

Anotace: Její "pohádka" neskončila dobře.

Sbírka: Monogie komédie

Nazýval ji princeznou
on byl jí celý svět
s ním její den vždy začínal
byla jeho květ.

Bez citů bez výčitek
s láskou nebo bez ní
naučila se lhát
jen chtěla ať má ji rád.

Princezna časem zničená
v koutě sedí zdrcená
vážnost na vždy zašlapal
srdce z těla vydrápal.

V temné věži zavřená
spoustou léků léčená
dnes a navždy bude
sedět princezna beze jména.

zn. testována na zvířeti
Autor exKlarka, 18.10.2013
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Piedro, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí