Tam kde máš být ty

Tam kde máš být ty

Anotace: Strašně dlouhá doba odloučení...i když vše už je jinak, stejně víš, že ti něco chybí. Někdo. Ale chybíš ty jemu?

Po mém boku,
už nový člověk stojí,
a směje se tak lehce, rozverně,
prozraď mi,
zda z tvé strany tě ke mě ještě něco pojí,
protože pokud ne,
pak je mi mizerně.

Ač snažím se vyplnit,
prázdnotu v duši,
tak nějak přijde mi,
že je to jen provizorní ucpávání rány mechem.
já vím,
že ty jsi ten jediný, jediný na zemi,
který udrží mé tempo
a vystačí mi s dechem.

Tam kde máš stát ty,
tam stojí jiný,
a mě je z toho trochu smutno,
trochu nahnutě
a tak ztrácím se, kdesi v propadlišti viny,
a doufám, že snad jednou,
znovu najdu tě.
Autor Annie the wolf, 19.10.2013
Přečteno 551x
Tipy 7
Poslední tipující: Záklopka, Rezkaaa, Metal Lady, Piví, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když je to o vině, přijde mi to takové... ze srdce. A znám to.

19.10.2013 21:25:11 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí