Hříšné hry

Hříšné hry

Anotace: hříšných lídi

Ještě se vzpínáš a syčíš jako had
ty sama chtěla sis tak hrát
teď spoutaná jsi
a chladná ocel na těle
bere ti všechny naděje
chtěla jsi hrát s vidinou prohrání
tak beru si tvé tělo do dlaní
nahá jsi a nechvěješ se zimou
tys byla vždycky trochu jinou
přes oči sametový šátek
začal náš hříšný svátek

je to tak krásné a je to zvláštní
laskám tě chvěješ se vášní
chtěla ses prát s vidinou prohry
láska má nádherné hříšné prohry
teď spoutaná jsi
spoutaná sny a touhami
láskou co nikdy není na hraní
já beru si Tě poddajnou v náručí
a čekám, co výhra zas mi poručí
vzpínáš se a ovíjíš mě jako had
potichu šeptáš, miluj mě a hlaď
Autor kroužek, 22.01.2007
Přečteno 440x
Tipy 6
Poslední tipující: Veru, ona
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach

20.09.2017 00:07:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Uzasna!!!

01.02.2011 20:56:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí