Zlý život anděla

Zlý život anděla

Anotace: Kluci uměj bejt někdy hodně velký svině mno :(

Slza po tváři mi stéká,
Moje hruď se stále zvedá.
Smutná jsem už celé měsíce,
Láska mě mrzí ze všeho nejvíce.

Jen tak jsi do mého života přišel,
aniž bys moje pozvání slyšel.
Něco jsi mi v srdci nechal,
to, co jsi stále hledal.

Co po mě sakra chceš?!
Už s ničím z minulosti nepohneš!
Zdálo se mi to vše jen?
Né! Nebyl to jen zlý sen!

Jak mohl sis se mnou jen tak hrát?
Chtít se mnou jenom spát?
Řekni co jsi z toho měl?
Co jsi pořád po mě chtěl?

I anděl někdy umírá,
když mu v srdci někdo místo zabírá.
Co po mě chceš?!
Tak si dál hřeš!

Sakra vždyť to bolí!
Anděla bolet nesmí!!
Pořád říkáš : “Zapomeň na to.”
Tak mi dej na to návod zlato!
I anděl v krvi jednou ležet může,
a už mu nikdo nikdy nepomůže.
Autor D.a.r.k-A.n.g.e.l, 22.01.2007
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Duhová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo...je to zlý...ta básnička je hrozně moc dobrá a výstižná...bohužel lepší už to v životě asi nebude..

01.03.2008 19:14:00 | Duhová

ach jo,tak dobre ti rozumim...:-(

23.01.2007 18:28:00 | Adelka

...a nejenom kluci...

23.01.2007 16:49:00 | fuu

...a nejenom kluci...

23.01.2007 16:49:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí