Jsi pro mě vším

Jsi pro mě vším

Anotace: z lásky

Jsi pro mě vším

Jsi pro mě vším, s tebou nic nebolí.
miluji tě a mysli si cokoli.
Když ráno vstávám a večer usínám
jen k tobě svou mysl upínám.

Jsi pro mě bohyně krásy
zbožňuji tvé tělo, úsměv i vlasy
Jsi pro mě žena dokonalá
a těším se až bude svatba...

Jsi moje princezna a já tvůj princ
miluješ mě moc, ale já tebe víc.
Budeš má královna a já král.
Postavím ti zámek jako svatební dar.

Jsi pro mě oporou a já budu tvojí.
Zlé síly s námi v boji neobstojí.
Ať si skusí vylést nějaký zlý drak
společně mu dáme na čumák...

Láska umí zázraky a je největší kouzelník
máme jeden druhého a jsme již poučení z chyb.
Proto náš vztah je nezničitelný.
Jsi mi věrná, i já budu věrný.

Pro tebe...
miluji tě.
navždy
Autor Desktop_men, 22.10.2013
Přečteno 1493x
Tipy 2
Poslední tipující: Piví, fijalka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí