Vysvětlení

Vysvětlení

Anotace: Někdy bych si přála neposlouchat srdce, říct- Stop, už to stačilo, nemotej mi život. Budu rozumná a jakoby dospělá...

**Rozpačitá se cítím, zmatená okolím-nebo sama sebou
Kdo to ví? Nechť mi odpoví… Nejisté zdá se to být


Srdce rozbouřené, myšlenky pomatené
Slyšet „Miluji tě“ a nevědět co říct Ti
Snad jen, promiň mi….


A šeptám děkuji Ti, že tady pro mě jsi
Sobecké zdá se to být, možná trochu dětinské

Chtěla bych, ale neumím s Tebou být
Já totiž toužím po někom jiným


Odpusť mi… Přeji Ti štěstí, radost v duši
Úsměv na tváři, klid na srdci**

Autor malá slečna, 23.10.2013
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Majdalénka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí