Středa a mlha

Středa a mlha

Anotace: Den, kdy se mně stýská. ...

Za oknem cáry mlhy,
další krásné ráno
a obloha vidět není,
to snad do odpoledne se změní.

Koukám na rozvrh Tvých hodin,
bohužel i dýchám vzduch plný výfukových splodin.
Až do kraje vstoupí podvečer,
každý sám projdeme se jeho šerem.

Usměji se do dálky,
a na "lanko" života
přidám za dnešek jeden korálek
s díky, že jsem ničí TA.

(Anna F.; 23.10.2013)
Autor Haviko, 24.10.2013
Přečteno 603x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to skoro, ono a myšlenka je skvělá. Ničí TA. Bomba. Žij a piš.

27.10.2013 08:05:58 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí