Možná jsi

Možná jsi

Anotace: Z trochu jiného soudku: starší báseň na téma ztráty nevinnosti

Možná jsi to neviděl.
Možná jsi to necítil.
Možná ses neprobudil.
Tiše jsi snil, na polštáři hvězd.

Asi jsi nevěděl.
Asi ses nepídil.
V pokoji s tebou někdo byl.
Tiše jsi snil, netušil jsi lest.

Třeba ses zamyslel.
Třeba ses zachmuřil.
Vzhlédnout nemínil.
Kdepak byla tvá čest?

Možná jsi věděl…
Asi jsi cítil…
Vzhlédnout mínil…
Křídla padla na pelest.
Autor rebeegf, 26.10.2013
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí