Motýlí křídla

Motýlí křídla

Anotace: Láska jsou křídla motýlí, která do nebe Tě vynesou, těm kdo jsou láskou opilí, ta...

Láska jsou křídla motýlí,
která do nebe Tě vynesou,
těm kdo jsou láskou opilí,
ta krásná křídla narostou.

Na motýlích křídlech
vzneseš se do nebe,
na tváři cítím Tvůj dech,
když myslím na Tebe.

Má láska však silná je,
ne jak motýlích křídel pel,
já rád bych s Tebou do ráje,
klidně však i do pekel.

Nakonec světa pro úsměv Tvůj,
do pekla pro Tvůj polibek,
slyšet z Tvých úst: buď jen můj,
vznesu se k nebi jak motýlek.

A z nebe Ti to modré snesu
k tomu hvězd náruč plnou,
i bílým měsícem zatřesu,
pokud vzneseš se se mnou.
Autor Suki, 27.10.2013
Přečteno 713x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí