LaS

LaS

Anotace: M

 

Nemůžeme milovat, nemůžeme se smát.

Nemůžeme , nechceme, bojíme se ,

jsme směšni sami sobě, nemůžeme.

 

Stránky jsou vytrhané, byly to prostředky,

popsané v dějinách lásky, nemůžeme.

 

Napiš a nechtěj, příští jsi ty, tak směšná,

tak smutná, přepisuj, miluj, nemůžeš.

 

Jsem zde a stojím před Tebou,

ruce nemohou jsou v křeči, nemohou.

 

Má ústa ta tvá do cely zavírají, 

prázdnotou zejí vědí že nemůžeme.

 

Nemůžeme, nechceme, bojíme se

M I L O V A T  A  V R A Ž D I T

Autor Lipschowski, 27.10.2013
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí