Pro Ivanku

Pro Ivanku

Anotace: Miluji Tě

Korálky z perel chtěl bych ti dát,
na plavbě lodí s tebou se smát.

Lábrador po boku, aby nám stál,
papoušek arra vyhlížel v dál.

Vyplouvat na lov s děravou sítí, vědět,
že s tebou ryba se chytí.

Vracet se domů s náručí kvítí,
jen pro svou lásku, s kterou chci žíti.
Autor Betynka7, 28.10.2013
Přečteno 756x
Tipy 2
Poslední tipující: čarodějka07, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poutavé a krásné..

29.10.2013 20:12:17 | čarodějka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí