Stavba lásky

Stavba lásky

Anotace: Jenom bych dodala že k věži z lásky nepotřebujete stavební povolení:-)

Dva zamilovaní,
Staví svojí věž.
Někdy to je hraní,
Někdy to je lež.

Občas stane se,
Že uděláte mezeru
A věž zbortí se
Avšak bez mezery by byla tma…

Když věž vám spadne,
Dáváte si to za vinu.
Někdo si řekne “To se stane“
A vy znova položíte cihlu.

Malá mezera je důležité okno,
Někdy velké, někdy malé.
Ale světla je někdy nutno,
Bez oken by vše bylo nudné.

V noci společně do věže uléháte,
Společně si děláte architekta.
Síly na další stavbu pozbíráte,
Ve dne stavíte i za polomrtva.

Jen ti co staví až do smrti,
Udělají na svém díle střechu.
Jejich stavbu nelze zbořiti,
To jsou ti co z oken poučily se trochu…

Tak řekni své lásce „miluji tě“
To je pokyn ke stavení
Když řekneš „nesnáším tě“
Dáš pokyn k ukončení…
Autor Veliký úsměv, 22.01.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

architekta/polomrtva.. to mě opravdu dostalo :)

06.03.2007 18:19:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

A prý, že je zmatená...
Já bych však řekl, že každému kdo rozvířil prach na zemi první cihlou, je více než jasné, o čem píšeš.
Moc pěkně jsi se zamyslela...a shrnula tento proces...avšak stále zastávám ten názor...že v tomto tématu slova selhávají...100%

23.01.2007 19:24:00 | Košťák David

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí