Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: Nemusím komentovat dál...

Srdce zlomené,
slzy kanoucí.
Ona má štěstí,
které mít nebudu.

Šílím, žárlím...
Nechápu, chci...
Nikdy nezapomenu...
Autor Mejaleleth, 28.10.2013
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí