Chodit za svitu měsíce...

Chodit za svitu měsíce...

Anotace: Není to hezká báseň....stála hodně slz....

Není a nežije
vedle mě
ta co si říká
s vlky
a jinou divou zvěří
chodí za svitu luny
a prosí lidé někdy za odpuštění?

Proč řetězy z temna
vysvitne slunce
a opařím se láskou
abych umřel
pálí to a bolí
snad vánek?
snad...

Kolik dní a nocí
bdíš?
ustele mi a roní slzy
křehká duše
sklo
odrazy životů

Hodina a minuta
bdění
zoufalství
moc myšlenek
dlouhý sen
pláč a skřípění zubů
bolest na prsou
smrt a odpuštění
očištění

Příslib budoucího štěstí
nádhera zlata
moje zlato
anděl se oděl v černou
chová úctu
úcta jako symbol
kde je spravedlnost
kde jsou lidé?

Kde je drak co chrlí oheň
kde jsou přátelé
nenávist a láska
modlitba za mír
dva jedno jsou
a nic je nerozdělí.....

amen
Autor Uldor, 22.01.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je z ní cítit tvá bolest,takřka hmatatelná...smutná a přesto krásná...

23.01.2007 03:46:00 | En

to lidi andělům černý rozedraný hadry předhodili!

22.01.2007 21:15:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí