Na vrcholku

Na vrcholku

Anotace: trocha pocitů

Z dálky vracejíce
těším až zlíbám tvé líce
těším se na ticho okamžiku
až pevně sevřu tvoji ruku,
až v náruč tvou spočinu
konečně odpočinu
od špinavých nánosů polopravd
od šípů zášti a zrad.
Konečně v úvratí
stanu na úpatí,
čeká mě poslední steč
nemám zbraň ni meč
a přec vítězem se vidím
za svou lásku se nestydím
Autor petrazz, 22.01.2007
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí